Ontwaken aan het begin van een werkdag kan hectisch zijn. Het feit dat de juiste outfit cruciaal is zorgt ervoor dat wij als moderne mannen onze kast best op orde houden. Hier schetsen we even het minimum aan orde en netheid:

Voor maatpakken: Het jasje van je favoriete maatpak wordt het beste opgehangen aan kleerhangers die de contouren van je eigen schouders nabootsen. Om kreuken te voorkomen is het best om maatpakken, hemden, jasjes, en broeken met wat ruimte naast elkaar te hangen.

Voor hemden: Elk hemd heeft goede ondersteuning nodig om druk op de naden te reduceren. En dat is nu net wat die simpele hangertjes die je bij de droogkuis meekrijgt niet doen. Investeer in zwaardere houten kleerhangers zodat zowel jij als jouw shirts er langer beter uitzien!

Voor broeken: Broeken worden ook het best opgehangen. Zorg ervoor dat de broeken mooi geplooid over de hanger worden gehangen zodat de plooien correct rusten. Piece of cake.

Fully booked

BELIZE TAILORS TRUNK SHOW

APRIL 21, 2017 – APRIL 22, 2017

Hotel HILTON Atlanta, 255 Courtland St NE, Atlanta, GA 30303

BelizeTrunkShow

Belize Tailors will be in Atlanta for an exclusive bespoke trunkshow on April 21 & 22. We will be delighted to present you our unique tailoring creations and work together during a private cocktail.

PLAN YOUR FITTING BELOW AND JOIN US FOR THE ULTIMATE SARTORIAL EXPERIENCE

Beliz Tailors Trunk Show @ … Hotel

Follow Belize Tailors on Facebook & Instagram

@BelizeTailors           #BelizeTailors